Εταιρικό προφίλ

create . design . communicate

Η interface-team ιδρύθηκε το 2006, από μια μικρή ομάδα νέων ανθρώπων με αντικείμενο την κατασκευή ιστοσελίδων και την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών (ειδικά σε ό,τι αφορά στο διαδίκτυο). Από τότε μέχρι και σήμερα, έχουμε ως κύριο στόχο να παρέχουμε στους πελάτες και συνεργάτες μας μια ολοκληρωμένη λύση σε κάθε τους πρόβλημα και πρόκληση.

 

Το προσωπικό μας αποτελείται από επαγγελματίες από διάφορους χώρους (γραφίστες, προγραμματιστές και σχεδιαστές ιστοσελίδων), οι οποίοι μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια αποτελεσματική πλατφόρμα διαφήμισης και προώθησης των προϊόντων και των υπηρεσιών σας, σχεδιασμένη σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

 

Με την κατανόηση και την αντιμετώπιση των αναγκών των πελατών μας, αναπτύσσουμε συνεχώς νέα προϊόντα και υπηρεσίες.

Στην interface-team, θέλουμε να σας προτείνουμε μια νέα, διαφορετική προσέγγιση και μια νέα ολοκληρωμένη οπτική, αναβαθμίζοντας την αισθητική και την αντίληψη των ανθρώπων που μας επιλέγουν.

 

Απευθυνόμαστε σε κάθε εταιρεία ή ιδιώτη που θέλει να διαφημιστεί και να προωθήσει τη δουλειά και τις δραστηριότητές του μέσω του διαδικτύου, είτε αρχικά με την κατασκευή μια νέας ιστοσελίδας ή eshop, είτε με την προώθηση μιας υφιστάμενης μέσα από υπηρεσίες SEO (Search Engine Optimization) και Digital Marketing.

Εξελίσσουμε συνεχώς τις γνώσεις μας στην προσπάθειά μας να παρέχουμε το καλύτερο δυνατό αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα σε κάθε έναν από τους πελάτες μας.